Decoració i altres serveis


A Erai també oferim serveis personalitzats de decoració, restauració, transport o marxandatge per a particulars i empreses. Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns què necessites: contacte@erai.cat.Decoració


No més parets blanques o sense personalitat. Visitem l’espai i elaborem la proposta estilística considerant les preferències del client o la identitat corporativa. Assessorem sobre la ubicació, el sistema expositiu i l’emmarcació més adient, es clar!Restauració


Marcs, motllures, escultures, miralls... Reparem peces d’artesania i els hi donem una segona vida. Apliquem tractaments de restauració tradicionals i professionals per eliminar la brutícia i els danys estructurals, els signes de desgast o les pèrdues de policromia fins a restablir la peça.


Marxandatge i obsequis


Una litografia com a regal d’empresa? Un fòssil en una caixa amb vitrina? Un delicat treball en ceràmica com a present institucional? A Erai tot el que és valuós per a tu, és emmarcable! Vine i explica’ns el que imagines. Segur que trobarem la millor manera de presentar-ho i preservar-ho.

Transport i col·locació


Sabem que el moment d’endur-se la peça emmarcada és un dels més delicats i alguns clients ens agraeixen el servei de transport i col·locació. Per a ells, és una tranquil·litat i la garantia que l’obra arriba al seu lloc en perfectes condicions. Per a nosaltres, sempre és una alegria tenir l’oportunitat de veure un dels nostres marcs lluint al lloc per al que ha estat creat!
Erai, botiga de marcs artesanals 
Tel. +34 931 37 07 42 / contacte@erai.cat