Emmarcació artesanal


A Erai sabem que emmarquem més que imatges, per això, treballem de forma artesanal. Amb cura, dedicació i atenció al detall. Amb temps i mans.
Temps, per escoltar el que imagines i acompanyar-te si ho necessites. I mans, per a crear, amb destresa i passió, un marc fet a mida, només per a tu.Quadres, pintures, gravats, dibuixos, postals, làmines, fotografia, obra gràfica...


Tallem els marcs a mà, com es feia antigament. Experimentem amb varietat de tècniques de decoració i acabats per donar forma a marcs personalitzats de primera qualitat.

També oferim servei de transport i col·locació!  Experts en l’art d’emmarcar


Posem la nostra experiència, ofici i curiositat al servei de particulars i professionals. Estem especialitzats en l’emmarcació d’obres d’art originals, clàssiques i contemporànies.

Analitzem l’obra i t’assessorem sobre la motllura, la decoració i els acabats més adequats, tant des del punt de vista estètic com a efectes de conservació, per tal que l’obra es mantingui en condicions òptimes amb el pas dels anys. Fabriquem des de zero, totalment a mida.

Hem col·laborat amb nombrosos artistes, galeries, sales d’exposicions, projectes artistics, empreses i entitats.Motllures i acabats


Una bona emmarcació és com la bona cuina: Tots els ingredients són importants!

Et mostrarem totes les opcions i t’aconsellarem les més adients per aconseguir el millor resultat. El més estètic i el que millor conservi la peça emmarcada.
Fusta massissa


Ens agrada la fusta.
La seva calidesa, la seva olor.
Les vetes i nusos que fan de cada marc una peça inimitable.

A Erai treballem amb infinitat de varietats, tècniques i acabats:
- fustes massisses
- marcs antics, tallats a mà
- fustes xapades, decapades, restaurades, envellides, lacades o policromades amb pa d’or o amb pa de plata.
Alumini i nous materials


Minimalista i lleuger,
elegant i atemporal
o modern i divertit.

Treballem amb alumini d’alta qualitat, un material molt versàtil que ens permet jugar amb els marges, els gruixos i els colors per a aconseguir resultats sorprenents.

Provem?Vidres i materials


Vidre brillant, mate i antireflectant o vidre museu antireflectant amb protecció UV, per a filtrar les radiacions ultraviolades, molt perjudicials pel paper. Metacrilat transparent i antireflectant.

Passepartouts i cartrons ploma de tots els formats i colors, tractats per a protegir l’obra del pas del temps: d'ànima blanca, de conservació i de qualitat museu. Lliures d'àcids i amb pH neutre.Altres formats


Caixes americanes o caixes amb vitrina, adequades per a exposar peces amb volum, obsequis institucionals o per preservar articles de col·leccionisme.

També dissenyem i fabriquem marcs a mida per a tot tipus de miralls. El complement de decoració ideal per a integrar en qualsevol espai.


Erai, botiga de marcs artesanals 
Tel. +34 931 37 07 42 / contacte@erai.cat