Sobre Erai


Sóc la Marta Miret,
sóc artesana
i estimo el meu ofici.

Fa més de vint anys que em dedico a l’emmarcació artesanal. Per les meves mans han passat milers de làmines, fotografies i pintures, gravats i curiositats, esbossos i obres d’art. Però sens dubte, el que més he emmarcat al llarg de tots aquests anys, són emocions.

M’expliques la teva?

L’any 2016 fundo Erai, el meu propi taller d’emmarcació i restauració. Un projecte amb ànima, nascut amb l’il·lusió, la curiositat i la ment oberta dels infants.

A Erai poso la meva experiència i coneixements al servei de particulars, professionals i empreses. Des del meu taller de creació i fabricació, segueixo aprenent, evolucionant i experimentant noves tècniques i camins que em permetin emmarcar qualsevol forma d’expressió artística.

Amb la voluntat de ser molt més que un taller d’emmarcació i de posar el meu granet de sorra en la promoció de la cultura, Erai se suma al circuit artístic de Sant Cugat com a espai d’exposicions i galeria d’art amb l’obertura de Blanca Gallery.

Som un espai proper, amb la porta sempre oberta: a nous projectes, al territori i a les persones. Passa veure’ns, t’hi esperem!Clients


Han confiat en nosaltres:

Artistes com Sergi Barnils, Galeries I Sales D’exposicions com la Sala Rusiñol, Canals Galeria D’art o dterra taller de cerámica y joyería, Ajuntaments I Entitats, Interioristes, Decoradors, Empreses I Organitzacions i Bufet Advocats como Duran I Duran.Erai, botiga de marcs artesanals 
Tel. +34 931 37 07 42 / contacte@erai.cat